tjatja;;

idag har det inte hänt mycket skola som vanligt sen blev det stan en sväng o sedan hem för att hämta målar stuff!!! annars har det varit en ganska lugn kväll, för utom att vi är utan vatten förtillfället nån jävla ledning som har gått sönder, så hoppas vi vattnet tillbaka vill duscha liksom!!! imorgon blir det ut o jobba så det blir att lägga sig tidigt, jag tänkte lägga upp några bilder bara på lite kläder för skojs skull har så himla tråkigt!! 
 peace hörs imorgon!!!!

onsdag

jahap, idag har jag väll inte gjort så mycket, idag hade vi bara en lektion slutade tidigt. åkte hem äta sen somnade jag! kollade på true talent! och nu sitter jag här o bloggar! ska snart lägga mig. börjar 8:!5 imorgon, vill ha lov nu liksom!  Just nu så chatttar jag med stuart ^^ typ små bråkade lite idag! :D.
Aja han kommer väll o blogga senare ikväll antar jag! vi hörs! ciao

söndag söndag

tja FAAAAN!!!


idag har jag firat min morfar på hans 75 årsdag grattis grattis, vi hade det väldigt trevligt o åt mycket gott, annars har det inte hänt speciellt mycket sitter nu här med en hemmagjord kyckling sallad a la littlestuart mums mums!!! o sneglar lite i matte boken, vi har vårt första prov för  terminen på tisadag såklart matte-.- det går säkert bra!!! vad händer annars ikväll förutom plugg, jo det blir tv som vanligt , ska nog glo på true talent sen har ja fan ingen aning av det är på tv, aja men ha det fint, ska fortsätta ät min kyckling sallad nu PEACEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!

älskling

förlåt om jag är jobbigt ibland, <333  liten sak så blir jag sur eller nåt på dig :/ men du förlåter mig endå o så helatiden :( jag älskar dig bara så du vet.

KLOCKREN



Nu är jag ett par converse rikare och tre underbara läppglans från Victoria's Secret. Tack mami! ♥

.....

go kväll alla,     





dag börja de väldigt bra med mormor på besök o strålande sol, jag mormor o mamma to en sväng på stan i sköna vädret o shoppa lite köpte denna t-shirtnär vi hade köpt allt vi skulle ha gick vi hem med solen i ansiktet o bara njöt, när jag kom hem vred ja upp volymen på datan o lyssna på musik o pluggade lite smått sådär o spela wordfued med kate vilket som ick åt helvete!!! ju längre dagen gick desto  sämre blev den bråkade lite med en viss person går inte in på detalj o nu sitter jag här o glor på tv o är smått deppig för det som hände, ha en bra kväll alla peace!!!!!

sen när fick man börja ta ansvar?

Har precis städat mitt rum vilket verkligen behövdes, låg typ hud överallt på golvet. Mysigt jag vet, men vad ska man göra? Ikväll ska jag bara ta det lugnt och gå och lägga mig tidigt. Är så fruktansvärt trött hela tiden så nu ska här fan sovas.

REACH FOR THE SKY

Nu ska jag iväg o köpa pizza med Linnea sen knallar vi bort till Karro. Fan vad gott det ska bli med pizza!! Det är vi värda efter dagens hårda träning. pöss!

tjabba tjabba tja!

nä men tjena!!  
  


idag har det vart en rätt skön skoldag,vi hade bara 2 lektioner riktigt nice!!!, men vi slutade endå 15:50 tyvärr skulle vart skönt om man kunde ha slutat tidigare, aja iallafall när vi slutat tog jag o några bussen till stan, senare gick jag till gymmet, när jag kom hem tog jag en lång dusch o sedan åt jag en god middag med far min hehe!! där efter satte jag mig o plugga matte -.- tråkigt liksom!!  tur att jag hann kolla andra halvlek på djurgården o aik matchen dock förlora aik typiskt!!! nu sitter jag här trött o dunkar musik i hörlurarna o glor på tv, ska snart lägga mig o hälsa hej till en ny dag hehe, o ladda för en ny dag i skolan o ett nytt träningspass haha!!
 hoppas denna vecka går fort vill verkligen ha helg, vill sova sova sova,känns som det behövs, aa juste hoppas det händer nått kul på praktik dagarna har stått o målat två dörrar i 16 timmar låter in nice i min örongång såman får hoppas på det bästa att man får hänga ut med nån hehe!! ne nu ska jag försöka resa mig upp ur sängen o krypa in på toaletten o göra lite behov så att säga, sen blir det att lägga sig under täket hehe adios o GODNATT på er!!!

söndag söndag!!

tja på er!!!!  



denna söndag har varit en seg söndag mycket likosm, har lyssnat på musik hela dagen o pratat med kate, jag älskar dig kate <3, nu sitter jag o kollar på jersey shore 4, roliga typer haha!! efter det blir det att sova i skönste sängen hehe ;) åhhh så trist med skola imorgon -.- men det är alltid skönt att börj 12:20 sen när man äntligen får lämna skiten ska jag träna häcken av mig :) heheh aja skiver mer imorgon har inget mer att säga liksom hehe hejdå adios

EXTRA!EXTRA! Miss Universe 2011 visas på TV 11 ikväll!

Ikväll kl 21.30 visar TV11 årets Miss Universe-final!!
Så passa på att ta del av detta glitterevenemang och se hur svenska Ronnia Fornstedt klarade sig.

Extra roligt är att TV11 ju tillhör TV4-gruppen. Nu tycks tävlingen vara tillbaka där den började.
TV4 var den svenska kanal som visade tävlingen i början av 1990-talet.
Cirkeln är sluten.
Nu hoppas vi att TV11 direktsänder nästa års final.
Det är ju trots allt mer spännande att se Miss Universe live!

Miss Universe TV11 21.30 lördag 17 september!!!


- Jag ska fan spela in den, <3333

opssss

haha det kan liksom bli fel ibland!!

katja lägg av gå hem!!!

 katja du är inte välkommmen hit !!!

spotify

Åhhh ni fattar inte vilken panik jag har haft dom senaste 30 minuter va?? Någon har loggat in och spammat min spotify konstant i 30 minuter typ! Något jag hatar är att sitta vid datorn utan musik. EXTREMT LAME! Måste jag säga!

DON'T COMPLAIN ABOUT LIFE.

Tänkte börja med att klaga på vädret. Men det kommer jag behöva göra ett tag framöver nu, Ligger i sängen med datorn på magen och bara myser så vädret är ändå rätt okej. Snart drar till skolan, Har inte sovit nåt inatt...

Miss universe 2011 Angola

Jahap, nu är det slut på miss universe 2011 :) Och vinnaren är Från Afrika Angola :) Sverige gick inte vidare till top 16 inte heller stora favoriten som malaysia. Men annars dom stora favoriter  gick vidare. Top fem är Angola,Ukraine, Filippinerna,China, Brazil. 



Angola var en av dom favoriterna i början endå :)

preliminär aftonklänning

Tre stora favoriter i miss universe



Australia



Philippines



Puerto Rico

Nationalkostymerna som glittrar 2011!

Hello alla där! Vill bara skriva lite om miss universe 2011 :D snart är det final på måndag liksom :D <333  Hoppas Sverige går vidare till top 15 hehehe Hon är en av mina favoriter liksom. men i år så dominerar nog asien o latina igen -.- nästan varje år liksom speciellt lantina.. hehe,


Nationalkostymerna som glittrar 2011!




Dominican Republic - som glittrande sjöjungfru.



Cayman Island -  följer trenden med glittrigt i blått och plymer med mera.



Ecuador -  i fjädrar och attiraljer.



France -  i tävlingens bästa National Costume 2011! Fantastisk Marie Antoinette!!



USA Patriotiska Miss USA i roligt upplägg.



Bolivia färgglad fågel



Brazil Värdnationen i smart kostym!



Rött är turfärgen i Kina-månne här också minsann?

Så mycket glitter-särskilt från latinamerika, och smarta dräkter från t.ex Frankrike och Braslilien Men Sverige då?
Hur blev det med vikingadräkten på Ronnia?
Tja-det bidde en tummetott.
Se själva:



Sweden - 

Hur jag än vänder och vrider på det ser jag inget som helst svenskt över den här kostymen. Sverigedräkten hade smält högre tror jag det!
Tur att National Costume inte är ett tävlingsmoment i Miss Universe detta år-vi hade knappast haft någon chans, eller?

Tur att Ronnia blev Miss Photogenic och kan stoltsera med det inför finalen natten till tisdag.
Blir det månne svensk placering bland de 16 i topp?

Vi får väll se :)

world trade center

helt otroligt att det är 10 år sen imorgon, en mycket tragisk händelse för usa o även resten av världen, rest in peace för dom som dog, är nog många andra precis som jag som aldrig kommer glöma world trade center , REST IN PEACE WORLD TRADE CENTER!!!!

go kvääll

tjabba!    idag har det vart en härlig dag :) åt den underbar lunch med mamma , syrran , mormor, o  syrrans kompis!! vädret idag kan man inte klaga på liksom va jätte skönt i solen, idag är har det inte hänt så mycket mer bara njutit liksom o pluggat lite -.- så nu sitter jag här trött framför datan med ett stort glas cola sitter aldrig fel, blir sängen snart tror jag behöver verkligen sova efter 2 dagars slit med sandå målarna :) sköna gubbar så att säga, men imorgon vet jag inte vad som händer ska nog fortsätta plugga sen bara njuta hela söndagen låter skit fränt i min trummhinna ;) aja vi hörs hejdååååååå!!!!!!!!!

fa-fa-fahion





I love the clothes and bags.. <333

Prelim

Hello Allihopa, har inte sovit nåt! satt o kollade på miss universe 2011 prelim live på internet liksom.. Och Sverige vann ju miss photogenic. vi får hoppas bara att Hon går vidare till top 15 på måndag då är det finalen liksom :)
Stor favoriterna som PuertoRico,Filippinerna,Columbia va bra, men andra som är favoriter som panama, china,  tycker jag att dom inte va så bra idag.. aja :)
XOXO

r.i.p Stefan Liv + ryss hockeylaget

hockey laget från ryssland är döda i flygkrasch.. 43 DÖDA inklusive stefan liv svensk spelare

feeeelz guuuodiz

simons lista 

hallo

tjenatjena!!!   
  
riktigt skön dag idag, hade bara 2 lektioner o hela skolan slutade tolv, men BP2E är lite bättre så vi sluta 10:15 haha:) då tog jag mitt pick o pack o drog ner på stan med jocke o andreas o subway innan dom skulle ta bussen hem, efter det drog jag hem till mamma o blanda en protein drink o sprang till gymmet, efter det gick jag trött hem o tog en alldeles för lång dusch men skönt var det :) efter det tog jag en sväng på stan o hitta lite snyggst lägger upp en bild snart !!! senare cykla jag hem till pappa o börja plugga (suck) så klantig man är så glömde jag alla pappern hemma så vare bara att cykla tillbaka :( men nu har jag pluggat klart o sitter o små pratar med kate <3 senare ikväll blir det bara att dega framför tv:n hoppas det är nått bra ikväll!!  ny t-shirt :)

miss puerto rico 2011



heja

maroon 5



Grym låt

Omg



Va läskigt det är :O

pizza

waeee Pappa Köpte en  pizza til mig :D hahahah

Måndag-


chacha bloggen, nu äre måndag igen, och vad betyder det? jo det betyder att det är skola igen -.- Idag började vi 8:!5  och slutade fyra. jätte jobbigt är det och sluta fyra sen o börja tidigt  -.- Inget speciellt som hände i skolan idag liksom! bara, 
Efter skolan Så Åkte jag hem,  drack cola, och så  är man ju snäll idag :D haha så jag diskade  ^^ Får hoppas att pappa köper en stor pizza när han kommer hem  XD har smsat honom två gånger idag och sa att han skulle köpa pizza, men jag fick inget svar -.- men men får hoppas på det :D är ju jätte sugen på att äta pizza! har ätit det typ tre rad nu :D hehe

Ah jag antar att Simon waeee, är på träningen igen då o tränar XD han gillar och träna han! han vill ha mera muskle i magen sa han :D han vill bli biff, fast jag tycker han är ju redan biff :D haha men han tycker inte det! usch hur orkar man ens o träna för :O speciellt i många timmar!!! bläääää

Aja Skriver mera sen!!!!!
X0X0:

oduer 2012

Oh gud så fina kläder





Den vill jag ha :O 



Så fint

Asså kan man beställa dom på internet eller :S ? mhm jag vill ha dom!


black velvet!



Asså grym låt. man svänger i sånt :D dansar asså :D hehe bra låt! lyssna den!

gossip girl!

Who am I? That's one secret I'll never tell. You know you love me. XOXO, Gossip Girl.


RSS 2.0